Altijd gratis verzending!
4e product gratis!
Gratis verzending!
4e product gratis!
Super klanttevredenheid!
Stel je vraag via WhatsApp

BOOSTED
DRINKS

OVER BOOST

onze filosofie

Als jij dit leest, is de kans groot dat jij gelooft in de kracht van gezonde gewoontes. Je goed voelen is immers het resultaat van de keuzes die je iedere dag weer opnieuw maakt.

Niets is toch fijner dan jezelf goed voelen?! In je kracht staan, zonder dat daar bewust inspanning voor nodig is. Je goed voelen zit tussen de oren. Het is een ‘balans van fysiologische processen’. Respecteer deze balans en pluk de vruchten!

Onze producten zijn ontwikkeld in de vorm van prettige gezonde gewoontes. We gebruiken hiervoor een gezond, lekker en vertrouwd product dat al een plek heeft in jouw routine. Vervolgens verrijken we deze met ingrediënten die de werking ervan een boost geeft. Wat dacht je van een koffie voor mentale gezondheid, een smoothie voor verbeterde spijsvertering, kokoswater voor verbeterde sportprestaties of een gezonde chocomel voor herstel en mentale ontspanning? Het resultaat noemen we 'fun'ctional foods!

Onze kernwaardes

Functioneel

Al onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met eenduidelijke toepassing voor ogen. Of je nu behoefte hebt aan mentale energie,een fitter lichaam, versneld herstel of ondersteunde spijsvertering, we got youcovered!

Lekker & Gezond

Let’s face it.. veel ‘gezonde’ producten zijn simpelweg NIET gezond. En dat is niet gek, want wij als consument vragen indirect ook om SMAAK. Dus wordt suiker, smaakstof, e.d. toegevoegd om het chemische en overprikkelde smaakpalet tevreden te stellen. Wij dagen je uit deze los te laten en weer opzoek te gaan naar de gezonde smaken. Deze zijn er namelijk veel!

Vertrouwd

Van je favoriete producten die we als basis gebruiken tot onze klantenservice. We doen er alles aan om een zo prettig en vertrouwd mogelijk merk te zijn.

ONZE GARANTIE

Bewezen

We gebruiken uitsluitend ingrediënten met bewezen werking.

Onderscheidend

We onderscheiden ons van andere merken door de capsule achter te laten en te gaan voor lekkere dranken.

Onderzoek

Onze producten worden ontwikkeld op basis van talloze uren onderzoek.

Smaak

Al onze producten zijn lekker qua smaak.

Toekomst

Wij blijven ons productaanbod verbeteren en uitbreiden.

Bean Boost
Functional Coffee

Focus - Geheugen - CREATIVITEIT - Gezondheid
€29,95

Spice Boost
Functional Latte

Ontspanning - Herstel - Ontgifting - Gezondheid
€29,95

Berry Boost
Functional Juice

Digestie - weerstand -  Gezondheid
€29,95
COPYRIGHT © 2019 BOOST FUNCTIONAL FOOD b.v.
Chat met ons